background: #ffffff url (http://tinypic.com/r/v58z6d/5, länken) right no-repeat

Gor din sallad dig fet?

Vi har alla hort om den beromda "Tallriksmodellen", men har vi nagonsin tankt pa hur vi lagger upp en sallad vid en salladsbuffe? Personligen har jag aldrig gjort det, forrens jag laste en artikel i en amerikans fitness tidning...

Om du har en rund tallrik, ska:
- 50% av den tackas med veggies och grains. Tex: Spinat, romaine sallad, arugula sallad, gurka, broccoli, paprika, tomat, blomkal, svamp lok osv...

- 25% av den tackas med healthy fats. Tex: 1 msk light dressing, plus lite ost eller avokado...

- De sista 25% ska tackas med protein, emn inte vilken protein som helst utan helst fran agg, tonfisk (utan majonas), grillad fisk, rakor, kalkon, kyckling brost, bonor, notter eller tofu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0